Politic

Din ineditul electoral – Liviu Neagu şi Dan Diaconescu fac campanie cu DD Mobilul

Carmen Dumitrescu

Partidele politice au început campania electorală pentru europarlamentare, iar unele dintre ele au găsit modalităţi inedite de a-şi promova candidaţii. Una dintre acestea este DD-mobilul, o formă originală a PP-DD de a lua pulsul electoratului şi de a face cunoscută oferta de campanie a partidului. În această perioadă, DD-mobilul circulă prin ţară, iar Dan Diaconescu transmite de la bordul autovehicului mesajul său pentru cei care au ales să fie alături de PP-DD, dar şi pentru cei încă indecişi. Alături de el se află o parte dintre candidaţii PP-DD la europarlamentare, Liviu Neagu, preşedintele organizaţiei judeţene Teleorman fiind nelipsit de la aceste acţiuni.

Potrivit lui Dan Diaconescu, care a avut amabilitatea de a ne oferi o serie de declaraţii în exclusivitate, campania cu DD Mobilul e una cât se poate de eficientă şi oamenii reacţionează foarte bine la aceste întâlniri: “Vreau ca românii să fie curajoşi şi să iasă la vot. Asta le transmit, de fapt, să demonstreze că au curaj prin participarea la actul democratic al votului, pentru că numai aşa pot învinge sistemul. Miza acestor alegeri europarlamentare este uriaşă, dacă PP-DD obţine un scor bun. Una dintre mize este eliberarea lui Gigi Becali, a doua este redeschiderea OTV-ului şi cea de-a treia este posibilitatea ca prin Parlament să treacă propunerile parlamentarilor noştri, una dintre cele mai importante fiind mărirea alocaţiilor pentru copii. De aceea, românii trebuie să se mobilizeze şi să-i schimbe pe cei care ne conduc acum, pentru că în mod evident, nu fac prea bine ceea ce fac. Acum, eu vreau să anticipez şi comentariile ulterioare obţinerii unui scor mare de către PP-DD. Probabil se va spune că oamenii noştri vor trăda, având în vedere experienţa din trecut, legată de parlamentarii noştri. Ei bine, eu vă spun că acum nu mai poate fi vorba de trădări. Candidaţii noştri sunt şefi de organizaţii judeţene şi oameni care şi-au demonstrat loialitatea faţă de partid. Aşa că de trădări nu mai poate fi vorba. Iar când vom obţine voturile pe care le anticipăm, toţi cei care acum ne contestă, se vor convinge”.

La rândul lui, candidatul la europarlamentare Liviu Neagu a precizat că această campanie cu DD Mobilul se va desfăşura şi în Teleorman, cel mai probabil pe la jumătatea lunii mai şi că se aşteaptă la o reacţie foarte bună a teleormănenilor la campania condusă de Dan Diaconescu: “Eu am văzut în ţară reacţiile oamenilor la campania noastră şi pot spune că nu cred că sunt prea mulţi politicieni care să se bucure de popularitatea lui Dan Diaconescu. Eu ştiu că şi în Teleorman avem mulţi susţinători şi cred că rezultatele acestor alegeri vor confirma că PP-DD-ul e o forţă politică demnă de luat în seamă, pregătită să facă faţă oricărei provocări legate de guvernare. Pentru că, să nu uităm, după aceste alegeri, urmează prezidenţialele, iar finaliştii europarlamentarelor vor da şi candidaţii cei mai bine cotaţi la prezidenţiale”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.