Eveniment

Din detenţie, Liviu Ardeiaş îşi continuă proiectele

Ioan DUMITRESCU

Misteriosul avocat Liviu Ardeiaş reapare încet şi cu prudenţă în viaţa teleormăneană. Arestat la domiciliu, avocatul Liviu Ardeiaş poate fi însă contactat, văzut, şi îşi arată chiar disponibilitatea, ponderată, de comunicare. Acesta susţine că este acuzat în două dosare; o dată este acuzat de evaziune fiscală şi lipsa evidenţelor contabile pentru venituri, domnia sa contestând suspiciunea respectivă. Liviu Ardeiaş consideră că pe noul Cod Fiscal, conform hotărârii judecătoreşti din anul 2000, care este definitivă şi irevocabilă, nu plăteşte impozit ca avocat.

O a doua acuzaţie îi este adusă în urma plângerii formulate de ING Bank pentru tentativă de înşelăciune pentru suma de 11,15 lei, în cazul respectiv Liviu Ardeiaş primind un onorariu de aproximativ 3 milioane de euro.

În momentul actual, Liviu Ardeiaş ispăseşte o condamnare, fiind arestat la domiciliu şi intenţionează să continue proiectul premiilor Oscarului de excelenţă, pe care îl intitulează „Excelenţa românească şi elitele ultimului mileniu”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.