Social

Din cei 950 de angajatori contactaţi de AJOFM Teleorman, doar 10 au confirmat prezenţa la bursa locurilor de muncă

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 28 martie 2014, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Până în prezent, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a contactat peste 950 agenţi economici, în vederea identificării necesarului de forţă de muncă, însă doar 10 angajatori şi-au anunţat participarea la bursă şi 18 angajatori au depus situaţia locurilor de muncă vacante, totalizând 98 locuri de muncă, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, vânzări, servicii şi comerţ. Pentru  persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 4 locuri, pentru cele cu studii medii şi profesionale, 55 locuri, iar pentru persoanele necalificate, 39 locuri.

Agenţii economici pot comunica în continuare locurile de muncă vacante, la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Reprezentanţii AJOFM precizează că Serviciului Public de Ocupare asigură, în mod gratuit, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, măsuri active de ocupare, iar pentru agenţii economici care doresc să angajeze diferite categorii de persoane subvenţionarea locurilor de muncă, conform Legii 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă şi Legii 72/2007, privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale sau Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.