Social

Dezbatere publică la Alexandria pentru completarea Regulamentului de convieţuire socială

Monica DUMITRESCU

Primăria Alexandria organizază miercuri, 6 august, o dezbatere publică pe marginea modificării Regulamentului de convieţuire socială, document elaborat de municipalitate şi aprobat de Consiliul local în 2011. Modificările vizează introducerea unui nou capitol intitulat “Reguli referitoare la utilizarea parcurilor, locurilor de joacă şi a spaţiilor de agrement”.

Potrivit proiectului supus dezbaterii publice, vor fi interzise: degradarea, distrugerea sau îndepartarea mijloacelor de semnalizare din parcuri, locuri de joacă şi alte spaţii de agrement; degradarea, distrugerea sau îndepărtarea mobilierului din parcuri, locuri de joacă şi alte spaţii de agrement; degradarea, distrugerea sau îndepărtarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat şi a sistemelor de irigaţii în parcuri, locuri de joacă şi alte spaţii de agrement; accesul cu animale de companie în parcuri, locuri de joacă şi alte spaţii de agrement; accesul cu câini, biciclete, scutere, motorete, motociclete şi ATV-uri în parcuri, locuri de joacă şi alte spaţii de agrement; accesul în fântânile arteziene şi folosirea acestora în alte scopuri decât cele destinate. Nerespectarea acestor regulilor va atrage amenzi de la 100 lei la 500 lei.

Proiectul de hotărâre privind modificarea Regulamentului de convieţuire socială poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Alexandria.

Alexăndrenii care vor să aducă sugestii sau modificări la ceea ce propune primăria pot participa la dezbaterea publică a proiectului care va avea loc în data de 6 august, la ora 10.00, în sala de şedinţe a primăriei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.