Dezbatere pe tema Legii pensiilor, la iniţiativa deputaţilor PSD de Teleorman

O sesiune de discuţii şi dezbateri pe tema prevederilor Legii pensiilor a avut loc în sala mare de şedinţe a Palatului administrativ marţi, 27 martie, la iniţiativa deputaţilor  PSD de Teleorman Violeta Răduţ şi Valentin Boboc.

“Întâlnirea de astăzi îşi propune să fie o interacţiune directă între dumneavoastră (n.r. reprezentanţi ai pensionarilor) şi factorii legiferanţi, o dezbatere clară în care să se discute aspecte relevante pentru beneficiari. Am considerat că cel mai bine ar fi să existe această întâlnire, în care să adresaţi întrebările referitoare la problemele pe care le consideraţi importante în Legea pensiilor”, a precizat deputatul PSD de Teleorman, Violeta Răduţ.

La întâlnire au luat parte preşedintele Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, şi vicepreşedintele Comisiei, Vexler Silviu, dar şi prefectului judeţului, Florinel Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, şi directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii, Emilian Bomboe.

Reprezentanţii pensionarilor din județ au adus la cunoștința factorilor de decizie problemele cu care aceștia se confruntă, precum şi  propunerile pentru modificarea Legii pensiilor.

Dezbaterea a avut drept scop interacţiunea directă între factorii legiferanţi şi beneficiarii Legii Pensiilor, cât şi clarificarea celor mai importante aspecte ale iniţiativei legislative care, potrivit programului de guvernare, vizează majorarea graduală a pensiilor din sistemul naţional. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code