Sport

Deşi nu s-a anunţat oficial, turneul pentru locurile 5-8 se va juca la Sf. Gheorghe

Aşa cum era de aşteptat, prima fază play-off a Ligii naţionale de baschet feminin şi-a epuizat jocurile în două manşe, primele patru clasate în sezonul regulat (în ordine, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Municipal Târgovişte, BC ICIM Arad, Universitatea Alba Iulia) calificându-se în semifinalele competiţiei. În privinţa locurilor 5-8, deşi iniţial se stabilise altceva, se pare că va avea loc un turneu pe terenul din Sfântu Gheorghe (teren neutru), în perioada 27-29 martie a.c., conform unui site specializat de baschet. Deşi acest lucru nu a fost confirmat de federaţie, se pare că şi clubul CS Baschet Teleorman Alexandria a fost anunţat despre disputarea turneului respectiv, în care se vor juca trei meciuri, în decurs de trei zile. “Nu ştim nimic oficial, dar se pare că turneul va fi la Sfântu Gheorghe, la propunerea celor din federaţie. În acest caz, noi de ce ne-.am clasat pe locul 5, dacă nu putem juca pe teren propriu meciurile pe care le avem de disputat? Pentru cine se joacă la Sfântu Gheorghe?”, a fost declaraţia antrenorului Mădălin Piperea vizavi de stabilirea acestui turneu pentru locurile 5-8 în actualul sezon.

Cât priveşte semifinalele competiţiei Ligii naţionale, acestea se or juca după sistemul cel mai bun în trei jocuri, în zilele de 29 martie, 1 aprilie şi, dacă e nevoie, 4 aprilie, între echipele: ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Alba Iulia; CS Municipal Târgovişte – BC ICIM Arad.

B. Pană

One Comment

  1. un suporter

    Expresia „se pare ca” folosita cam des . „Se pare ca”, „asa cum era de asteptat”, ca in fiecare an, echipa nu poate mai mult de-atat . Chiar daca a fost, teoretic, cea mai echilibrata disputa . O schimbare s-a inregistrat anul acesta . Nu au mai fost inventate motive pentru scoaterea sportivelor straine din lot . Este un pas inainte !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.