Deputatul Violeta Răduţ, în vizită de lucru pe şantierele de la Piatra şi Fântânele

Deputatul PSD Violeta Răduţ s-a deplasat joi, 19 iulie, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, în localităţile Piatra şi Fântânele, unde au fost demarate lucrările pentru două obiective de investiţii de importanţă majoră pentru cele două comunităţi, respectiv obiectivul de investiţii “Extindere rețea de canalizare ape uzate menajere în comuna Piatra” şi obiectivul de investiţii “Realizare sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Fântânele”. Deputatul Violeta Răduţ şi preşedintele CJ Teleorman Dănuţ Cristescu au fost puşi la curent cu stadiul lucrărilor la cele două obiective de investiţii de primarul comunei Piatra, Dănuţ Cherea, şi primarul comunei Fântânele, Ionel Pîrvan.

Obiectivul de investiţii “Extindere rețea de canalizare ape uzate menajere în comuna Piatra”, demarat în anul 2016, are termen de finalizare anul 2019, valoarea proiectului ridicându-se la suma de 999.626 euro.

În ceea ce priveşte obiectivul de investiţii “Realizare sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Fântânele”, acesta va avea o lungime de 14.901 metri, iar valoarea investiţiei se ridică la suma de 6.014.896,34 de lei. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Nic Dan says:

    Sa vina și in zona I – urilor.

Leave a Comment

*

code