Deputatul Violeta Răduț a fost aleasă vicelider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților

Deputatul PSD de Teleorman, Violeta Răduț, a fost aleasă vicelider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților, în noua sesiune parlamentară care a început luni, 2 septembrie.

“Astăzi, odată cu debutul celei de-a doua sesiuni parlamentare din acest an, a avut loc și ședința de lucru a Grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților, în cadrul căreia colegii deputați m-au ales vicelider al grupului. Țin să le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și, totodată, să transmit că această alegere mă onorează și mă va determina să tratez cu aceeași seriozitate ca întotdeauna prioritățile legislative din această nouă sesiune parlamentară. Voi continua să lupt pentru ca inițiativele legislative care vin în sprijinul celor care ne-au acordat votul lor să fie duse la bun sfârșit și voi continua să contribui la proiectele care duc la îmbunătățirea vieții românilor. Mulțumesc pentru încredere!”, a scris Violeta Răduț pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD de Teleorman Violeta Răduț este și secretar al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaților.

 

Leave a Comment

*

code

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.