Politic

Deputatul Calotă, coşmarul unor penelişti

Pe fondul luptei pentru crearea unei noi majorităţi, PNL a luat decizia de a-i reprimi în partid pe toţi dezertorii, mai nou fii rătăcitori, ba, mai mult, sunt dispuşi să-şi îngroaşe rândurile şi cu pesedişti, şi cu uneperişti, şi pepededişti, chiar şi cu peremişti ori udemerişti. În acest context, unul dintre cei mai curtaţi parlamentari teleormăneni este Calotă Ică Florică, ajuns în băncile legislativului din partea PNL, după care a migrat la PLR, de unde susţine majoritatea PSD.

Pe surse, ştim că deputatul Calotă ar fi primit invitaţia de a reveni în PNL, însă nu de la foştii colegi din Teleorman, ci chiar de la Centru. Mai mult, se pare că Ică Florică Calotă nici n-ar fi făcut un refuz vehement. Însă, joacă. Şi o face având un argument forte, şi anume acela că PNL Teleorman, după ce a fost abandonat de Crin Antonescu, nu a mai rămas în Parlament decât cu Militaru şi Almăjanu.

Se pare însă că pe deputatul Calotă nu-l vor înapoi tocmai colegii săi din vechiul PNL. De ce? Este simplu. Reprezintă o ameninţare pentru oricare dintre cei cu funcţii de conducere. Deputat fiind, o eventuală revenire i-ar asigura “fiului rătăcitor” o funcţie de vicepreşedinte sau chiar prim-vicepreşedinte. Şi, de ce nu, şi mai mult în viitor. Chiar dacă unii dintre aceiaşi foşti colegi care îl resping, îl consideră mult prea apropiat de PSD.

Dar, din fericire pentru deputatul Calotă, asemenea decizii se iau la Bucureşti, iar acolo se merge pe pragmatism, nu pe resentimente. Ceea ce-l face pe Calotă cel mai curtat parlamentar teleormănean. Iar el ştie şi ştie să-şi speculeze acest avantaj, dându-le unora avizi de funcţii emoţii mari. (D.S.)

8 Comments

 1. Singurul liberal adevarat domnul Calota Ica. Felicitari domnule deputat ! Traiasca PLR

 2. Ica Calota sa se duca in Moldova de unde se trage nemul lui si sa se apuce de munca.
  Toata viata a fost un trantor a stat si a dat sfaturi care de cele mai multe ori au fost prapastioase.
  Ica …treci la munca ca pana acum ai facut umbra pamantului fara sa lasi nimic dupa tine.

 3. Distins electorat din Teleorman,,,,,,dupa ce suntem cel mai
  SARAC JUDET DIN ROMANIA,ne mai trebuie si cleveteli gratuite
  despre alesi care fug de la un partid la altul ca sa isi aranjeze
  ploile personale,,,,,
  un,,,,FARISEU POLITIC cu gandul la,,,, MILIARDUL POLITIC,,,ce le
  sticlesc in ochi de cand s-au vazut votati,,,,,,este cazul unei
  altfel de POLITICA IN SLUJBA ELECTORATULUI,fara MINCIUNI ,,,,daca
  NU ?,,,,,DUMNEZEU CU MILA LUI !,,,,,ati inteles ?,,,,,

 4. observator

  Toti sunteti simpatici,inclusiv autorul articolului! Mai baga tata din astea ca ne place!Ce stire este ba fratilor asta cu se pare ca Ica nu a facut refuz,se pare ca deputatul Calota nu ar mai fi dorit de colegi,se pare, se pare,se pare, ce stire este asta? vai de …….. numai zic nimic!

 5. Cea mai mare greseala ca Ica Calota sa revina in PNL !
  Asa cum este alunecos este si periculos lucu care ne face sa credem ca Ica Calota este un putregai al politici teleormanene.
  Ica esti un ……..

 6. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  Hai că am râs cu poftă, Dan. În primul rând, nu-mi vine a crede că ditamai jurnalistul s-a coborât să semneze o asemenea aberație, darămite să o fi și gândit-o. Înainte de a exclama un sincer ”Doamne ferește!”, îți spun, dragă Dan, că pe Ică nu-l vrea nici Dracu’ înapoi. Nu de alta, dar el, ca politician, nu face două parale. Iar ca o sugestie, poți scrie un următor material (pueril) în care să-l pui în fruntea temătorilor din PNL pe Edi Oprea. Are același efect de aberație crasă. Lasă-l mai bine pe Pană să umple cu sportul, politica ta e atât de defectă încât… râd curcile, băiete!

  • Pai s-ar putea sa-l primeasca avand in vedere ca partidul istoric PNL teleorman dupa necazul lui Almajanu si absenteismul absolut al lui Crin, nu mai are pe nimeni in parlament. O sa-i cotropeasca aia din PDL.

 7. Poporogel

  Nea ICA sa traiesti!!!!!Esti cel mai tare din TR, doar tu ICA-CALOTA ai ramas stindardul LIBERALISMULUI autohton, datorita tie am ji io unde munci-sa duc acasa o paine la kopilasi!!!Traiasca ICA-CALOTA DEPUTATUL NOSTRU!!!Traiasca PLR!!!!URA!!!!URA!!!!URA!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.