Politic

Demisie în Consiliul Județean Teleorman

Reprezentantul ALDE, Florian Marian Vida, părăsește Consiliul Județean Teleorman, pe ordinea de zi a ședinței forului de decizie de la nivelul județului de joi, 30 aprilie, fiind trecut un proiect de hotărâre în acest sens. Concret, aleșii județeni vor lua act de încetarea mandatului reprezentantului ALDE din Consiliu, prin demisie, înlocuitorul acestuia nefiind decis, pentru moment.

Despre motivele ce l-au determinat pe Florian Vida să-și dea demisia din Consiliul Județean, tocmai pe final de mandat, am aflat că, de fapt, acesta ar fi fost constrâns să facă pasul, în contextul în care a fost validat în forul de decizie de la nivelul județului pe listele ALDE, iar după plecarea deputatului Calotă Ică din partid și Florian Vida ar fi decis să facă același lucru. Actuala conducere a ALDE l-a pus pe acesta să decidă dacă merge în continuare cu partidul și, prin urmare, se implică în toate activitățile de partid, sau dacă va pleca, context în care îi va fi retras sprijinul politic. Înainte de a-i fi retras sprjinul politic, inginerul Florian Vida a ales să-și dea demisia din forul de decizie de la nivelul județului.

Mandatul inginerului Florin Marian Vida, supleant pe lista de candidaţi ALDE la scrutinul de pe 5 iunie 2016, a fost validat în Consiliul Județean în luna iulie a aceluiași an, după demisia Alinei Cațan din forul de decizie de la nivel de județ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.