Demis de Sorin Grindeanu, teleormăneanul Dan Dumitrescu a fost repus în funcţie de premierul Tudose

Dan Dumitrescu a fost numit, miercuri, 9 august, prin decizie a premierului Mihai Tudose, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, post din care a fost demis pe 20 iunie în timpul crizei guvernamentale care a dus la căderea guvernului Grindeanu. Atunci, odată cu ceilalţi telermăneni “zburaţi” din funcţii de Sorin Grindeanu, a fost demis şi Dan Dumitrescu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, funcţie în care tot Grindeanu l-a numit la finalul lunii ianuarie.

De profesie economist, anterior numirii din cadrul Ministerului Sănătăţii, la începutul anului, Dan Dumitrescu, a fost în acelaşi minister, consilier personal la Cabinetul Secretarului de stat Corina Silvia Pop.

Potrivit declaraţiei de avere completate în primăvara anului trecut, Dan Dumitrescu deţine trei terenuri agricole în judeţul Teleorman, precum şi un teren agricol şi altul intravilan în Domneşti, Ilfov. De asemenea, în declaraţia de avere mai figurează un autoturism fabricat în anul 2009 şi un depozit bancar de 40.000 de lei. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. ion says:

    Asa este in psd Teleorman ! Familia d.trescu invirte averile si functiile grase , iar membrii de rind muncesc pe firimituri !

    • Mariana says:

      In articol este vorba despre Dan Dumitrescu. Este un tanar pregatit, cu initiativa, capabil.Foarte bine ca l-a numit secretar de stat premierul.

Leave a Comment

*

code