Economie

Declaraţia lunară privind cantitatea de lapte crud achiziţionată se depune până la 15 mai 2015

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează operatorii care achiziţionează lapte de la producători că, până la data de 15 mai 2015, trebuie să depună declaraţia lunară privind cantitatea de lapte crud care le-a fost livrată în luna precedentă. Declaraţia lunară va fi transmisă atât în format electronic, cât şi pe suport de hârtie. Declaraţia în format electronic va cuprinde obligatoriu următoarele elemente: datele de identificare ale prim cumpărătorului de lapte; informaţiile referitoare la cantităţile de lapte achiziţionate lunar.

Declaraţia în format scris va cuprinde, de asemenea,o serie de elemente obligatorii, respectiv datele de identificare ale prim cumpărătorului de lapte; informaţiile referitoare la cantităţile totale de lapte achiziţionate lunar, numele şi prenumele reprezentantului legal al prim cumpărătorului, semnătura şi ştampila.

Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură atenţionează operatorii economici că orice întârziere în depunerea declaraţiilor lunare va fi sancţionată cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.