Decizii pentru procurarea de dispozitive medicale, în valoare de peste 2,7 miliarde, acordate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate în luna august

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a înregistrat, pe parcursul lunii august, 209 cereri pentru cardurile de sănătate pierdute ori furate, precum și pentru schimbarea numelui, se arată într-un raport al instituției.

Potrivit sursei citate, în aceeași lună, au fost eliberate și 977 de adeverințe pentru a putea beneficia de servicii medicale pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Pe de altă parte, în aceeași perioadă, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Teleorman a evaluat 10 furnizori de servicii medicale care au solicitat încheierea de contracte cu CJAS, cât și furnizori care au deja contracte, la o perioadă de 2 ani.

În ceea ce privește materialele și serviciile cu caracter medical, în perioada menționată au fost efectuate plăți în sumă de mii 22.779,09 de lei.

Totodată, pentru eliberarea Cardului European de Asigurări de Sănătate au fost înregistrate 195 cereri și au fost eliberate 18 de formulare europene, pentru persoane care necesită asistență medicală pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene.

De asemenea, potrivit raportului dat publicității, instituția a acordat 403 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau fiziologice, pentru 116 asigurați, în sumă totală de 270.356 de lei.

Leave a Comment

*

code