Eveniment

De voie, de nevoie, Emilian Vrăjitoarea părăseşte funcţia de inspector şcolar adjunct

Emilian VrjitoareaEmilian Vrăjitoarea renunţă la funcţia de inspector şcolar adjunct şi se va întoarce la Liceul Tehnologic nr. 1 (Rulmentul) din Alexandria, unde va ocupa funcţia de director adjunct. Zilele acestuia la Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman sunt numărate, schimbarea urmând să aibă loc cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, imediat ce va veni decizia de la Ministerul Educaţiei. În locul acestuia va fi numit pe funcţia de inspector şcolar  adjunct prof. Florin Oriţă.

În funcţia de director adjunct al Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria, Emilian Vrăjitoarea îl va înlocui pe prof. Florin Ştefan care, cu ceva timp în urmă, şi-a prezentat demisia. (M.D.)

4 Comments

  1. Tot ISJ-ul e o mizerie!!!!Toti directorii de scoli numai clientela politica-spahgi, amante, chestii mizerabile!Domnu ministru doarme in bocanci????Vai mama ei de scoala teleormaneana-La rosiori de Vededirectorii de licee sunt amanta unui fruntas local liberal-abandonat de familie, o fosta „producatoare”-„fata” de partid a tot pesedeului, un fost coleg de orgii sexuale din tinerete a unui dom primar!!!!La asa personal, asa rezultate!!!!Trist, groaznic, penibil!!!

  2. Motive? Kiar trebuie, e suficient Cv-ul impostorului si vezi ca nu are ce cauta nici macar in functia de director adjunct, cati directori de scoala mai semneaza cu apelativul economist vraji? Da’ intreb eu ca un prost, de ce s-a trezit asa tarziu Almajanu si a observat ca nu are ce cauta acolo? Oricum mascariciul care il urmeaza nu are nici macar scoala vietii cat are maistrul!

  3. Nu se cunosc si motivele? Gurile rele ce spun? Pe surse nu se spune nimic? Este interesant de stiut asa de dragul cititorilor!

  4. Makaria Marian

    Am mai scapat de un inpostor!Fost tractorist, abia daca leaga 3 vorbe si alea cu dezacord!!!!In sfarsit o masura buna…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.