Politic

De ce a părăsit senatorul Dumitrescu PP-DD?

Ioan DUMITRESCU

Nimeni nu ştie de ce senatorul PP-DD de Colegiul 1 Turnu Măgurele-Zimnicea, Florinel Dumitrescu a demisionat din partid şi s-a înregimentat imediat în PSD. Secretarul general al PP-DD Liviu Neagu afirmă că şi pentru dânsul plecarea senatorului Dumitrescu a fost o surpriză, chiar dacă nu este şi o pierdere, iar faptul că a demisionat fără nici o motivare îl împiedică pe secretarul general Liviu Neagu să facă o apreciere referitoare la demersul neaşteptat al senatorului PP-DD de Teleorman.

Plecarea din PP-DD în ultimul timp a mai multor parlamentari este totuşi un fapt fără precedent pentru o formaţiune politică care, în loc să se consolideze, pare a se destructura, iar implozia din partid pare a reliefa o stare a clasei politice româneşti care nu reuşeşte să se consolideze, indiferent de care parte a baricadei s-ar afla, pe stânga sau pe dreapta eşicherului politic, la putere sau în opoziţie.

Încercând să-l contactatăm pe senatorul Dumitrescu, acesta a refuzat deocamdată orice comunicare, dar, mai devreme sau mai târziu, alesul neamului va trebui să spună de ce a părăsit PP-DD şi de ce s-a mutat la PSD; oare fiindcă social-democraţii sunt la putere?

2 Comments

  1. Nu o sa spuna adevarul nici odata, dar se pot face multe speculatii.Eu m-as incumeta sa fac cateva ;Castigarea colegiului pe listele acestui partid cred ca l-a surprins si pe el si odata ajuns aici sigur ca vrea sa-si consolideze pozitia intrand in barca puterii.S-a convins probabil ca acest partid al „Elodiei” nu va avea viata lunga si asa cum am spus mai sus isi doreste sa ramana pe scena politica intr-un partid puternic.Vedeti a ales partidul cel mai mare care este si la putere,in conditiile cand avea si alte variante(idependent,pdl,pc,pnl).

  2. gigi de la gara

    „…în loc să se consolideze, pare a se destructura, iar implozia din partid pare a reliefa o stare a clasei politice …”. Cred ca folosirea cuvantului ‘implozie’ nu este cea mai buna alegere. Conform DEX ‘implozie’ este opus ‘exploziei’, deci ar insemna ca, de fapt, plecatii contribuie la consolidare, deoarece ei participa la constructie, nu la destramare (prin explozie). Mai multa atentie la sensurile unor cuvinte nu strica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.