Politic

Dănuţ Cristescu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean. Opoziţia nu a desemnat niciun candidat pentru funcţie

Dănuţ Cristescu este, oficial, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, după ce consilierii judeţeni, întruniţi în şedinţă ordinară luni, 27 martie, au votat cu 23 de voturi „pentru” şi 8 „împotrivă” proiectul de hotărâre privind desemnarea unui înlocuitor pentru Adrian Gâdea la conducerea instituţiei.

Opoziţia liberală nu a desemnat niciun candidat pentru şefia Consiliului Judeţean însă, cel mai probabil, la o simplă trecere în revistă a rezultatului votului, consilierii PNL nu i-au acordat votul de încredere candidatului PSD.

Înainte de a fi votat de consilierii judeţeni pentru a prelua funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu a fost vicepreşedinte al instituţiei şi, de la şedinţa din 21 decembrie, a preluat atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean.

Oficial, instituţia a rămas fără preşedinte, marţi, 3 ianuarie, la numai jumătate de an de la alegerile locale, după ce social-democratul Adrian Gâdea a fost validat în Parlament şi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. OPOZITIA -PNL ,PMP .USR., AVEA DATORIA SA NOMINALIZEZE UN CANDIDAT . ASA CER REGULILE POLITICII .REFUZ SA CRED CA OPOZITIA NU AVEA UN CANDIDAT LA FEL DE ANONIM CA SI CRISTESCU .

  2. pompilica

    Opozitia ? cu cine bre , cu cine ? cu d-alde ILIESCU, obsedat sexual ? DE unde nu e nici DUMNENEU N-ARE ce lua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.