Politic

Daniela Carmen Dan este noul prefect de Teleorman

Prin Hotărârea de Guvern nr. 174, emisă la data de 12 martie 2014 și publicată în Monitorul Oficial din data de 13 martie 2014, subprefectul Daniela Carmen Dan a fost numită cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legii, în funcția publică de prefect al județului Teleorman. Fostul prefect Liviu Dumitrașcu a fost schimbat ca urmare a ieșirii PNL din USL, Guvernul Ponta urmând să-și pună în locul prefecților liberali din județe prefecți PSD, UNPR sau PC, respectiv din coaliția USD.

Rămas liber, postul de subprefect, este posibil să fie atribuit unuia din cele două partide din coaliție, respectiv UNPR sau PC. Zvonurile sunt că noul subprefect este posibil să fie Florică Mara, președintele UNPR Teleorman și care, de altfel, a mai deținut această funcție în urmă cu câțiva ani. Este greu de presupus ce se va întâmpla în celelalte structuri ale administrației județene în perioada următoare, cu liberalii care dețin funcții de conducere. De asemenea, nu se spune însă nimic dacă și ceilalți membri ai cabinetului prefectului au fost sau vor fi înlocuiți.

One Comment

  1. Sigur, directorii de agentii si deconcentrate pusi de PNL pe baza unor asa zise concursuri nu-si vor da demisia , vor invoca fel si fel de pretexte: ca au luat examene, ca stiu ,ca au , ca ei sunt cei mai buni,ca nu se mai regasesc in doctrina partidului, ca ca ei nu e nimeni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.