Politic

Dan Popescu a câştigat procesul intentat Consiliului local Alexandria

Ioan DUMITRESCU

Consilierul local liberal Dan Popescu a dat în judecată Consiliul local Alexandria, pe motiv că a fost descăunat din funcţia de viceprimar, pe care o prinsese o dată cu Uniunea Social Liberală. În primă instanţă, Tribunalul Teleorman i-a dat câştig de cauză lui Dan Popescu, urmând ca în continuare să se producă recursul şi restul căilor de atac. Este însă greu de crezut că Dan Popescu va fi reinstalat în fotoliul de viceprimar al municipiului Alexandria.

Cele două posturi de viceprimari ocupate de liberali, după ce s-a supărat Crin Antonescu, senator de Teleorman altfel, sunt astăzi ocupate unul de un social-democrat, Ionuţ Neacşu, şi celălalt de Iotu Lucian, de la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Miercuri, Tribunalul Teleorman a dat un verdict: „Admite acţiunea. Anulează hotărârea nr. 202/18.06.2014 emisă de pârâtul Consiliul local al municipiului Alexandria ca nelegală. Obligă pârâtul la reinstalarea reclamantului în funcţia de viceprimar al municipiului Alexandria, precum şi la plata drepturilor salariale cuvenite actualizate şi indexate de la data adoptării hotărârii şi până la reinstalare. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la această instanţă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 01.04.2014”.

Urmează ca în termen de 15 zile, Consiliul local Alexandria să facă recurs, sau dacă nu, să îl reînscăuneze pe Dan Popescu în funcţia de viceprimar.

4 Comments

  1. observator

    Dand la o parte pupimcurismul „vecinului”revin cu facuta dupa constituirea Consiliului local Alexandria si anume spuneam eu atunci ca din ’92 de pe la primele alegeri locale si pana in prezent acesta este cel mai slab si cel mai obedient!Deci pentru prostie sa afirmatia plateasca drepturile celui care le-a castigat.Noi nu i-am trimis acolo sa ne bage la cheltuieli ci sa ne rezolve problemele!Iar d-l „vecin” daca are un cuvant de spus in PNL sa o faca acolo,in bucataria lor ca nu priveste toata lumea cum se screm astea din PNL.Au trecut si cele doua saptamani care le anunta cu surle si trambite ‘ma-dam Gorghiu,a trecut si pastele si nu au amai dat guvernul jos!Probabil ca o sa-l dea jos la pastele cailor!

  2. hotararea este executorie!!! asa ca…la loc comanda!!!

  3. Un cetatean

    Plata drepturilor salariale cuvenite actualizate şi indexate de la data adoptării hotărârii şi până la reinstalare trebui achtate din veniturile proprii ale consilierilor locali care au votat hotarare de schimbare a domnului viceprimar Dan Popescu.
    Cei care au gresit trebuie sa plateasca in nume personal nu cum am fost obisnuiti pana acum sa plateasca bugetul local.

  4. Dan Popescu este cea mai indicata peroana pentru a deveni presedinte al PNL tinand cont de starea de sanatate al domnului Marin Almajanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.