Sport

“Dacă aş reveni la Alexandria, aş reveni doar în anumite condiţii!” – Florea Voicilă

voicilaAles acum o săptămână ca reprezentant al echipelor Ligii a 4-a, fostul fotbalist Florea Voicilă a făcut primele declaraţii în noua postură, la câteva zile de la Adunarea generală a AJF Teleorman. Ales din partea echipei Unirea Ţigăneşti, acolo unde îşi desfăşoară activitatea de un an şi jumătate, Florea Voicilă a vorbit despre obiectivele sale în postura de reprezentant al echipelor Ligii a 4-a; mai mult, fostul internaţional a ţinut să precizeze că “am lăsat numărul meu de telefon delegaţilor, cei din Divizia D, dar şi din ligile inferioare, cu ce pot, voi încerca să ajut”. Unul din oamenii cu o vastă experienţă în fotbalul naţional, dar şi un cunoscător al fotbalul judeţean, Florea Voicilă a vorbit despre câteva din obiectivele sale din postura respectivă; dar şi despre o eventuală provocare de a reveni în fotbalul din Alexandria.

Iată punctul de vedere al lui Florea Voicilă vizavi de unele aspecte din fotbalul judeţean:

“Consider că trebuie să schimbăm puţin sistemul competiţional, în ultimii anii s-au retras mai mereu echipe, de aceea cred că ar fi nevoie de o garanţie din partea acestora, că pot duce competiţia până la capăt. Eu cred că trebuie discutat, la început de an, cu echipele care promovează din Liga a 5-a, dacă pot să ducă competiţia până la final”.

“Eu mai spus-o, când arbitrii greşesc, să plătească şi ei. Nu este normal ca un arbitru care greşeşte, iar observatorul îi dă notă mică, să primească barem pentru acel meci. Să li se plătească doar transportul la joc!”

“Anul acesta, Turnu Măgurele s-a desprins parcă prea devreme la 4 puncte faţă de Alexandria. Echipele mici sunt capabile de surprize, dar nu în jocurile cu cele două care vizează promovarea, pentru că ele nu se pregătesc decât foarte rar”.

“Dacă aş fi solicitat la FCM Alexandria aş veni, dar nu în orice condiţii. În nici un caz, nu aş accepta să preiau o echipă la jumătatea sezonului”.

B. Pană

One Comment

  1. Stai acolo ca stai bine!Este o vorba: Decat la oras codas mai bine la tara fruntas!Capacitatea ta intelectuala, acolo te recomanda, la oras s-a cam vazut ce ai facut in aceasta postura de conducator sau antrenor,asa ca mai recicleaza-te la tara!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.