Social

Cursurile, suspendate în școlile în care se organizează secții de votare; două zile numai pentru dezinfectare și igienizare

Toate școlile își suspendă cursurile fizic timp de 3 zile, înainte și după alegeri, activitatea urmând să fie derulată exclusiv online, în perioada 25 – 29 septembrie.

„Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare, se suspendă în perioada 25 – 29 septembrie. Aceasta se va desfășura exclusiv în sistem on-line. Această decizie a fost aprobată de ministrul educației și cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 46/2020”, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Elevii se vor întoarce, fizic, la școală începând cu data de 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de către comitetele județe/al municipiului București pentru situații de urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară, mai arartă sursa citată.

„Această propunere a fost agreată în întâlnirea de lucru de luni, 21 septembrie, pe care ministrul educației și cercetării a avut-o cu reprezentanți ai Asociației Comunelor din România, ai Asociației Orașelor din România, ai Asociației Municipiilor din România și ai Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România”, potrivit unui comunicat de presă al ISJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.