Eveniment

Cursuri suspendate în şcoli şi grădiniţe din Teleorman

IMG_4370Potrivit datelor primite de la Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și inundațiilor produse în mai multe localități, procesul instructiv-educativ în unitățile de învățământ a fost afectat, după cum urmează: la Școala Gimnazială „Grigore Dimitrie Ghica” din Peretu și la grădinițele cu program normal din Albești și Dulceanca, arondate Școlii Gimnaziale Vedea, cursurile au fost suspendate; în cursul zilei de miercuri, la Școala Gimnazială Lăceni, arondată Școlii Gimnaziale nr. 1 Orbeasca de Sus, cursurile s-au desfășurat cu dificultate, 50% dintre profesori neputând ajunge la școală din cauza drumului impracticabil; aceleași dificultăți au fost întâmpinate și la Școala Gimnazială Dobrotești, unde 50% dintre elevi nu au putut ajunge la cursuri.

Unitățile de învățământ care au avut cursurile suspendate în această perioadă vor întocmi un program specific pentru recuperarea orelor neefectuate.

Având în vedere faptul că în localitățile afectate sunt mai multe fântâni inundate, recomandăm cetățenilor să nu consume apă din acestea, existând pericol de îmbolnăvire. În cazul în care au probleme în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă, alimente, medicamente sau alte materiale de strictă necesitate, cetățenii sunt rugați să apeleze imediat la sprijinul autorităților locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.