Curăţenia din PNL continuă/ Eugen Pîrvulescu: “Tot activul de partid trebuie să muncească pentru rezultate”

După unificarea oficială a dreptei din judeţ şi alegerea senatorului Eugen Pîrvulescu în funcţia de preşedinte al PNL Teleorman, în interiorul partidului a început un amplu proces de “curăţenie”, vizaţi fiind toţi cei care nu s-au implicat în activităţile de partid şi care au urmărit obţinerea unor avantaje personale în detrimentul intereselor partidului.

Ultimul liberal exclus din rândurile PNL este consilierul judeţean Cătălin Vătafu, iar preşedintele PNL Teleorman a precizat că sunt vizaţi de curăţenia din partid şi alţi liberali, consilieri locali şi judeţeni, dar şi preşedinţi de organizaţii. Hotărârile în acest sens vor fi luate după analize realizate la nivelul forurilor de conducere al organizaţiei, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

“Am avut o întâlnire cu preşedintele Ludovic Orban, acum două săptămâni, în care am discutat toată această strategie politică de acţiune pentru toamna aceasta şi pentru anul viitor. Şi tocmai acest lucru s-a punctat: tot activul de partid trebuie să muncească pentru rezultate. Un consilier local dintr-o comună are o responsabilitate acolo, el reprezintă oamenii care l-au ales şi reprezintă PNL. Dacă nu reuşim să ducem mesajul plecat de la Ludovic Orban, de la Eugen Pîrvulescu, de la Partidul Naţional Liberal către omul de rând, el nu va înţelege niciodată care este politica partidului”, a explicat Eugen Pîrvulescu. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. liviu says:

    Taci dracu cu activul tau.Ca va curg balele dupa bani .slugile lui dragnea

Leave a Comment

*

code