Sport

Cupa Teleormanul 2015 – Nu s-au înscris echipe, deocamdată

cupaÎn data de 15 iunie au început înscrierile pentru ediţia din acest an a Cupei Teleormanul, întrecere ajunsă la ediţia a 43-a. Până joi după-amiază, nici o echipă nu s-a înscris oficial, prin depunerea unei cereri şi a taxei de înscriere, în cuantum de 150 lei, însă, din cele precizate de secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, un număr important de echipe au confirmat participarea. “Concret, poână acum nici o echipă nu s-a prezentat cu tabelul şi cererea de înscriere, însă sunt opt echipe care au confirmat participarea, însă de luni, 22 iunie, vom începe să ne ocupăm în mod deosebit de aceste înscrieri”, a precizat Cătălin Cuşcă.

În aceste zile, AJF Teleorman se află în plin proces de mutare la noul sediu, oferit temporar de către Primăria Alexandria, respectiv în incinta fostului punct termic nr. 2, unde funcţionează şi sediul Termaserv. “În această săptămână, am fost prinşi cu amenajarea noului sediu, sperăm ca până spre sfârşitul săptămânii să putem să-l facem utilizabil, iar de lunea viitoare să începem activitatea acolo”, a precizat preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan.

Referitor la echipele care s-au arătat interesate şi au confirmat că se vor înscrie pentru ediţia din acest an a Cupei Teleorman, acestea sunt: Viaţă Nouă Olteni, Metalul Peretu, Voinţa Saelele, Avântul Bragadiru, Progresul Nenciuleşti, ASC Seaca, Rapid Buzescu, Unirea Brânceni. Din cele precizate de secretarul AJF Teleorman, dacă numărul echipelor înscrise va fi de minim 20 (sau cum a fost anul trecut, 24 de echipe la start), ediţia din acest an a competiţiei fotbalistice estivale va începe în data de 4 iulie, turneul final (semifinale / finale) urmând să se joace pe 15-16 august, pe terenul uneia din semifinaliste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.