Sport

Cupa Teleormanul 2014 – Competiţia va începe pe 5 iulie

Înscrierile pentru ediţia din acest an a Cupei Teleormanul au început în urmă cu o săptămână şi, datorită interesului afişat de multe echipe, se părea că se va respecta termenul iniţial stabilit pentru finalizarea grupelor, respectiv data de marţi, 24 iunie.Numai că, după o săptămână s-au înscris doar 13 echipe, deşi alte trei formaţii s-au arătat interesate pentru participare, însă nici numărul minim stabilit de organizatori, 16 (patru serii a câte patru echipe), n-a fost atins. În aceste condiţii, s-a decis ca termenul limită pentru înscrierea în Cupa Teleormanul să se prelungească până săptămâna viitoare, iar startul jocurilor va fi în data de sâmbătă, 5 iulie a.c.

“Nu avem înscrise decât 13 echipe, şi, chiar dacă sunt alte formaţii care au anunţat că vor să se înscrie, deoacamdată rămân la stadiul de discuţii. Sperăm ca până săptămâna viitoare să avem un număr de echipe care să ne permită desfăşurarea competiţiei în condiţii normale”, a precizat secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, care a confirmat faptul că că întrecerea va debuta peste zece zile.
Cele 13 echipe înscrise pentru ediţia 2014 a Cupei Teleormanul sunt: Unirea Brânceni (deţinătoarea trofeului din 2013), Metalul Peretu, Rapid Buzescu, Viaţă Nouă Olteni, Voinţa Saelele, Astra Plosca, CS Vârtoape – din Liga a IV-a, Avântul Bragadiru, Flacăra Călineşti, ASC Seaca, Recolta Sfinţeşti, Steaua Măldăieni – din Liga a V-a, Victoria ştorobăneasa – din Liga a VI-a.

Să mai precizăm faptul că echipele interesate de înscrierea în Cupa Teleormanul sunt Atletic Orbeasca, Unirea Ţigăneşti sau Gloria Merişani, însă nu au depus cererea de înscriere şi taxa corespunzătoare (în sumă de 100 lei).

În ultimele două ediţii, Cupa Teleormanul a avut la start un număr de 24 de echipe de fiecare dată.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.