Sport

Cupa Teleormanul 2014 – 19 echipe înscrise, startul competiţiei are loc sâmbătă

Până marţi, 1 iulie, la secretariatul AJF Teleorman depuseseră cxerere de înscriere un număr de 19 echipe pentru participarea în Cupa Teleormanul. Această cifră, care se speră să fie completată cu încă o echipă – “sperăm să putem găsi 20 de echipe, pentru a face patru grupe de câte cinci”, va asigura un număr de cinci eâtape în faza grupelor. Astfel, de sâmbătă, 5 iulie (când este programată prima etapă a competiţiei), până pe 2 august, se joacă meciurile fazei grupelor, iar pe 9 august vor fi programate sferturile de finală; urmează ca turneul final, care se va juca pe terenul unei din echipele calificate în semifinale, să se dispute în perioada 16/17 august. “Cred că şi de această dată Cupa Teleormanul va prezenta acel interes cu care ne-am obişnuit, avem sprijinul Consiliului Judeţean, care de mulţi ani este alături de fotbalul judeţean şi va susţine financiar competiţia, şi chiar ne mândrim cu faptul că este una din cele mai longevive întreceri din ţară, cu exceoţia campionatului”, a spus preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan.

Referitor la echipele înscrise, secretarul forului fotbalistic, Cătălin Cuşcă, s-a arătat încrezător că până astăzi se va completa tabloul celor 20 de echipe. “Iniţial, speram să stabilim patru grupe de patru, dar au venit încă trei echipe şi acum încercăm să completăm seriile cu un număr egal”, a spus secretarul AJF Teleorman, care în aceste zile lucrează intens la transferurile de jucători, dar şi la tabelele pe care echipele le pot folosi pe parcursul Cupei Teleormanul. După cum se ştie, începând din acest an, jocurile din cadrul acestei competiţii nu mai figurează din calendarul oficial al AJF Teleorman, iar jucătorii care pot fi folosiţi de echipe atât în urma transferurilor, cât şi pe baza unui tabel nominal, cu acceptul echipei la care sunt legitimaţi (maxim cinci jucători).

Echipele înscrise pentru ediţa 2014 a Cupei Teleormanul până ieri sunt: Unirea Brânceni, Metalul Peretu, Rapid Buzescu, Viaţă Nouă Olteni, Voinţa Saelele, Astra Plosca, Ajax Botoroaga, Dunărea Zimnicea, CS Vârtoape (din Liga a 4-a), Recolta Sfinţeşti, Progresul Nenciuleşti, ASC Seaca, Flacăra Călineşti, CS Măldăeni, Ateltic Orbeasca, Avântul Bragadiru, Gloria Merişani, AS Izvoarele (din Liga a 5-a), Victoria Ştorobăneasa (din Liga a 6-a).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.