Sport

Cupa României, semifinale – FCM Alexandria şi Unirea Brânceni s-au calificat în finală

Miercuri seara, pe o vreme rece şi ploioasă, s-au disputat cele două jocuri din faza semifinală a Cupei României. Pe terenul din Olteni, echipa Unirea Brânceni a furnizat una din surprizele campionatului şi confirmă că este o echipă puternică în campionatul judeţean. În faţa adversarilor de la Pamimai Videle, jucătorii din Brânceni (pregătiţi de Marian Botea) au avut o misiune mai simplă decât se credea, iar golurile reuşite în prima jumătate de oră aveau să se dovedească decisive. Astfel că, după victoria de miercuri, echipa din Brânceni îşi continuă seria rezultatelor spectaculoase în fotbalul judeţean, după ce anul trecut a câştigat Cupa Teleormanul, iar în campionat este clasată pe locul 5.

Al doilea joc din semifinale s-a disputat la Plosca, pe o ploaie torenţială, care a alungat publicul de la teren. FCM Alexandria, echipă cu orgoliul rănit după returul (aproape) catastrofal, şi Udinese Uda Clocociov, una din specialistele Cupei, au oferit un joc disproporţionat valoric, în care doar alexăndrenii au arătat ceva fotbal, spre deosebire de adversari, care n-au arătat mai nimic. Vremea se pare că a fost principalul adversar al celor din Uda Clocociov, care au început “să pice” câte unul, şi, după două înlocuiri făcute la pauză, în min. 61 s-a ajuns ca numărul celor din teren să fie de şase! În aceste condiţii, arbitrul Valentin Naidin a pus capăt jocului, iar Comisia de disciplină va fi cea care probabil va omologa partida cu 3-0 pentru FCM, prin forfait. Aşadar, singurul obiectiv realizabil pentru FCM Alexandria, câştigarea Cupei României, este tot mai aproape să fie realizat, însă pentru a obţine această performanţă, trebuie să învingă pe Unirea Brânceni în finală.

Semifinalele Cupei României (miercuri, 14.05)

– Udinese Uda Clocociov – FCM Alexandria 0-3 (David 20, Tudor 50, Urucu 55; joc întrerupt în min. 61)

– Unirea Brânceni – Pamimai Videle 2-0 (Mitală 18, Ilie 22).

Finala ediţie 2013-2014 a Cupei României, faza judeţeană, dintre FCM Alexandria şi Unirea Brânceni, este programată pe 14 iunie, pe terenul campioanei judeţene.

One Comment

  1. Observator

    Iti poti da seama ce performanta? S-a calificat in dauna formatiei din Uda Clocociv!Pur si simplu si-a speriat adversarii determinandu-i sa capoteze pur si simplu „cazand” la datorie unul cate unul pana cand s-a intrerupt meciul din lipsa de „cvorum”!Senzational!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.