Sport

Cupa României, faza judeţeană – FCM Alexandria şi Unirea Brânceni s-au calificat pentru finala din acest an

Miercuri după-amiază s-au disputat cele două jocuri din faza semifinală a Cupei României, jocuri care au avut loc pe terenurile din Alexandria şi Roşiori. În meciul de la Roşiori, FCM Alexandria a revenit pe terenul unde a pierdut trofeul anul trecut, de această dată având în faţă pe ASC Seaca, un adversar incomod, dar care n-a pus prea multe probleme alexăndrenilor. Romulus Ciobanu a cerut jucătorilor să abordeze jocul serios, dar după un start bun de partidă, alexăndrenii au irosit multe ocazii de gol, însă învingătorul nu s-a pus la îndoială. “Consider că am câştigat fără dubii, n-am avut nici o emoţie, însă sunt puţin supărat pe jucători, pentru că, jucând cu o echipă de ligă inferioară, au abordat meciul superficial şi scorul putea fi mult mai mare la final”, a spus antrenorul Romulus Ciobanu despre joc.

În cealaltă semifinală, Unirea Brânceni a câştigat disputa cu Rapid Buzescu, prin două goluri marcate în prima repriză, iar victoria a fost considerată, de asemenea, una fără dubii.

În urma acestor două rezultate, s-au desemnat finalistele FCM Alexandria şi Unirea Brânceni, adică este reeditarea finalei din 2014, disputată la Roşiorii de Vede, pe care cei din Brânceni au câştigat-o cu 1-0. Finala din acest an a Cupei României se va juca pe 13 iunie, la Turnu Măgurele, în cadrul Festivalului fotbalului teleormănean.

Semifinalele Cupei României, faza judeţeană:

– ASC Seaca – FCM Alexandria 0-3 (Marius Olteanu 4, Adelin Barbălată 38, Cosmin Pârva 90)

– Unirea Brânceni – Rapid Buzescu 2-0 (Marius Crăciun 5, Cătălin Desculţu 42 pen.)

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.