Sport

Cupa Primăverii – Trofeul “Ghiocelul” la handbal şi baschet

De marţi, 3 martie a.c., au început competiţiile sportive organizate sub egida Cupa Primăverii, competiţii organizate de Consiliul Judeţean Teleorman. Primul eveniment a avut loc în Roşiorii de Vede, unde s-a desfăşurat întrecerea de handbal fete, gimnaziu, competiţie la care au participat patru echipe. Pe primul loc s-a clasat echipa Şcolii gimnaziale Trivalea Moşteni (prof. Iulia Mihai), urmată de echipa Şcolii gimnaziale Scrioaştea (locul 2), Şcoala gimnazială Gratia (locul 3) şi Şcoala gimnazială M. Eminescu Roşiorii de Vede. Premiile au fost oferite de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Cornel Bleajă, care a felicitat echipele câştigătoare, a ţinut să mulţumească profesorile care le-au antrenat şi publicului prezent la jocuri şi a încurajat echipele. “Competiţia de astăzi, din sala de sport a Colegiului Anghel Saligny, poate să dea, tuturor, o imagine în privinţa eforturilor pe care le facem şi pe care dorim să le amplificăm, pentru ca performanţa sportivă să fie promovată şi să putem continua, în acest fel, tradiţia sportivă, deosebit de valoroasă. Datoria noastră este să creăm condiţii materiale, în aşa fel încât să obţinem şi performanţe, dar mai ales să promovăm activitatea sportivă şi un stil de viaţă sănătos”, a spus vicepreşedintele CJ Teleorman, Cornel Bleajă.

Al doilea eveniment inclus în seria competiţiilor Trofeul “Ghiocelul”, a avut loc ieri în sala de sport a Şcolii Mihai Viteazul din Alexandria. Este vorba de competiţia de baschet şcoli generale, gimnaziu, fete şi băieţi, la care au participat şapte echipe (trei la feminin, patru la masculin), care au oferit o competiţie destul de alertă şi de un nivel ridicat. Întrecerea desfăşurată ieri a reprezentat şi faza judeţeană a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar la baschet, gimnaziu, fete şi băieţi, competiţie inclusă în calendarul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman.

Cupa Primăverii este o competiţie organizată de Consiliul Judeţean Teleorman, care a ajuns la ediţia a XII-a, iar în cadrul acesteia maisunt programate alte întreceri în cursul săptămânii. Competiţia face parte din evenimentele înscrise în cadrul “Programului activităţilor, manifestărilor, competiţiilor şi acţiunilor cultural-sportive şi de tineret” care se organizează şi se finanţează în 2015 de Consiliul Judeţean Teleorman.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.