Sport

Culturism – performanţă – Beatrice Şerban este campioană mondială la juniori!

Una din cele mai valoroase sportive pe care o are judeţul Teleorman la acest moment este Beatrice Şerban, una din puţinele practicante ale culturismului în judeţul nostru. Considerată o sportivă cu reale calităţi în acest sport, Beatrice Şerban a reuşit zilele trecuta una din cele mai mari performanţe pentru sportul teleormănean, titlul mondial la nivel de junioare! Beti Şerban, sportivă legitimată la CST Alexandria – antrenor Florian Dumitru), a reuşit la aceste Campionate Mondiale să-şi demonstreze valoarea şi, la finalul concursului desfăşurat în week-end, a obţinut medalia de aur. “Pentru mine a fost o performanţă deosebită, iar diferenţa s-a făcut făcut la definiţie, după părerea mea. Mă bucur că am reuşit să câştig în faţa campioanei de anul trecut, iar munca şi antrenamentele pe care le-am avut alături de domnul antrenor m-au ajutat în obţinerea acestei medalii”, a spus pentru Ziarul Teleormanul Beatrice Şerban.

În vârstă de 21 de ani (pe care i-a împlinit în luna ianuarie), Beti se află la finalul celui mai bun an din carieră, ea reuşind în 2013 să câştige toate competiţiile majore la care a participat: Naţionalele de juniori şi seniori, Europenele de juniori şi, acum, Mondialele desfăşurate în Asia.

Campionatul Mondial de culturism pentru juniori s-a desfăşurat în perioada 25-27 octombrie 2013, la Ulan Bator (Mongolia), iar delegaţia României a avut două sportive, care au obţinut în total patru medalii. Antrenorul Florian Dumitru, cel care s-a arătat foarte bucuros pentru acest rezultat al sportivei sale, a precizat, referitor la desfăşurarea Campionatului Mondial în Mongolia, că “federaţia internaţională a vrut să popularizeze acest sport şi în Asia, unde interesul s-a dovedit unul ridicat, iar această idee va fi continuată şi în alte ţări. Din câte am aflat, se pare că următorul campionat va fi în Canada”.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.