Cu doar 47,30% rată de promovabilitate la BAC, judeţul Teleorman este la coada clasamentului pe ţară

Numai 47,30% dintre absolvenţii de clasa a XII-a înscrişi la această sesiune a examenului de Bacalaureat au reuşit să obţină note de trecere, iar cu o rată a promovabilităţii de doar 47,30%, judeţul Teleorman se situează la coada clasamentului pe ţară.

La nivel național rata de promovabilitate, înaintea contestațiilor, este de 67,7 la sută, cu 5,2 puncte procentuale mai mică decât anul trecut.

Niciunul dintre absolvenţii de liceu din judeţ nu a reuşit să obţină media 10, cea mai mare medie înainte de contestații, de 9,96, a fost obținută de o elevă de la Colegiul Național “Anastasescu” din Roșiorii de Vede.

La această sesiune a examenului de Bacalaureat, în judeţul Teleorman s-au înscris 2.237 de elevi, dintre care 301 nu s-au prezentat la cel puțin una dintre probe, iar nouă candidați au fost eliminați din examen pentru că au fost prinşi încercând să copieze. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Observator says:

    Nu-ti trebuie carte mmulta sa ajungi politician! Iti trebuie sa ai in sange dorinta de imbogatire peste noapte, nesimtirea, tupeulsi sa minti! Sa minti cat mai mult si sa te faci credibil pana ti-ai luat mersul,dupa aceea nu te mai poti opri!

  2. Traian says:

    O rata foarte buna pentru TR. De aici vor fi viitorii mari politicieni.

Leave a Comment

*

code