Politic

Cu 30 de primari, liberalii îşi iau inima în dinţi la proteste

Ioan DUMITRESCU

Cei doi copreşedinţi ai Organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Eugen Pîrvulescu şi Cristi Barbu, au vorbit despre moţiunea de cenzură care se va dezbate vineri în Parlament şi despre manifestarea de mâine din Alexandria, unde sunt aşteptaţi aproximativ 700 de liberali. Eugen Pîrvulescu a spus că dezaprobă votul social-democraţilor din Parlament, şi faptul că este inadmisibil ca Victor Ponta să se comporte ca un copil imatur.

S-a amintit şi de nevoia introducerii votului prin corespondenţă până anul viitor, iar comportamentul lui Victor Ponta este apreciat ca o formă de sfidare la adresa naţiunii. Oricum ar fi, liberalii, ca partid de opoziţie, cer Guvernului să plece. A fost dezaprobat şi scutul pe care parlamentarii social-democraţi, împreună cu sateliţii lor, Uniunea Naţională pentru Progresul României, Partidul Consevator, UDMR şi cei 18 deputaţi ai minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, l-au făcut în jurul primului ministru Victor Ponta.

La rândul său, Cristi Barbu a solicitat şi el retragerea Guvernului care şi-a bătut joc de votul popular. Cristi Barbu a amintit şi despre respectul votului, menţionând că fără vot nu există nici un pic de încredere.

Cei doi copreşedinţi PNL, Cristi Barbu şi Eugen Pîrvulescu, au precizat că au lăsat totul de o parte, iar acum se preocupă de partid. A fost amintit faptul că va fi analizată fiecare localitate în parte, şi organizaţiile locale PNL, şi se vor identifica cei mai buni liberali cu care să se meargă anul viitor în alegerile locale. În momentul de faţă, în Teleorman Partidul Liberal are 30 de primari.

Şi, într-un final ce s-a dorit apoteotic, cei doi copreşedinţi PNL au spus că dacă pică Guvernul Ponta, pentru Teleorman se arată o nouă perspectivă şi un nou început, liberalii propunându-şi să facă o altfel de politică, una „pozitivă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.