Sport

CST Alexandria participă la un turneu de verificare la Cluj Napoca

În perioada 8-10 aprilie, echipa de fete a CST Alexandria, baschet, pregătită de prof. Toma Vrânceanu, participă la Cupa For You care are loc la Cluj Napoca. După ce a participat la Cupa “Iepuraşul”, în cadrul căreia a câştigat toate jocurile pe care le-au disputat, micuţele baschetbaliste din Alexandria se pregătesc pentru campionatul naţional de minibaschet, programat în vara acestui an. Iar participarea la turneul internaţional organizat de clubul For You Cluj Napoca este un prilej pentru a pregăti cât mai bine principala competiţie a anului. Din punctul de vedere al antrenorului Toma Vrânceanu şi al elevelor sale acest sezon este unul promiţător că se pot obţine rezultate pozitive, iar “această generaţie de jucătoare sperăm să fie la fel de competitivă ca şi cea a jucătoarelor care în 1997 au obţinut, pentru echipa CST-Ştiinţa 3, prima medalie pentru baschetul teleormănean”.

Cupa “For You”, competiţie organizată de clubul din Cluj Napoca, în parteneriat cu FR Baschet, are loc în această perioadă şi este rezervată sportivelor născute în 2003-2004, respectiv 2005-2006. Echipa CST Alexandria va participa în competiţia babybaschet (2005-2006) şi va face parte dintr-o grupă în care se regăsesc echipele For You Cluj, Heroes Cluj, ACS For You Pahida, CSS Ceauşeanu Reghin, BC Sirius Târgu Mureş.

Pentru participarea la competiţia din cluj Napoca, echipa CST Alexandria a ţinut să mulţumească pentru sprijin conducerii clubului CS Teleorman Alexandria, dar şi unor susţinători ai baschetului local (P. Şchiopu, I. Stoian, M. Ogrinja, Gh. Anghel, L. Negreanu, F. Negreanu, L. Badea), care şi-au adus sprijinul material şi financiar pentru participarea la turneu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.