Sport

CSS Turnu Măgurele confirmă din nou – O medalie de aur şi una de bronz la “naţionale”!

css tr magureleÎn urmă cu câteva zile a avut loc, în Bucureşti, finala Campionatului naţional de atletism pentru copii 1, 2 şi 3, concurs la care au participat peste 1200 de tineri atleţi din întreaga ţară. Între aceştia au fost şi doi sportivi legitimaţi la CSS Turnu Măgurele, sportivi care au confirmat prin rezultatele obţinute încrederea pe care antrenorii le-au arătat-o. Astfel, sportivul Alex Ionuţ Bratu, în vârstă de 9 ani (antrenor Lucian Ogrăzeanu), a reuşit să confirme faptul că este un tânăr de perspectivă, care promite mult în probele de aruncări, astfel că în finala de aruncare a greutăţii a obţinut prima poziţie, cu un rezultat net superior următorului clasat (35 cm diferenţă). Pentru tânărul sportiv alexăndrean, legitimat la CSS Turnu Măgurele, este cel mai bun rezultat personal, iar antrenorul său, Lucian Ogrăzeanu, a punctat calităţile pe care sportivul le arată în probele specifice de aruncări.

De asemenea, în finala naţională de săritura în lungime, copii 1, fete, turneanca Alexandra Vârdol (pregătită de antrenorul George Vârdol) s-a clasat a 3-a, cu un rezultat destul de bun, 5,15 metri. Aceasta a reuşit şi o cşasare pe locul 5 în proba de aruncarea suliţei, ratând însă de puţin podiumul clasamentului.

“Suntem mulţumiţi de aceste rezultate, din punctul nostru de vedere a fost un sezon bun, iar rezultatele de la aceste naţionale confirmă că aici se munceşte”, a spus antrenorul Ogrăzeanu, cel care lucrează în Alexandria cu o parte din sportivii legitimaţi la CSS Turnu Măgurele.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.