Sport

CS Baschet Teleorman Alexandria a plecat în cantonament

În perioada 24 – 29 august a.c., lotul echipei CS Baschet Teleorman Alexandria urmează un prim stagiu de pregătire centralizată pentru noul sezon. Echipa antrenată de Mădălin Piperea a plecat duminică spre Braşov, unde va urma un program destul de intens de pregătire tehnico-tactică, pe o perioadă de o săptămână. Cu acest prilej, jucătoarele nou-venite la Alexandria, cinci la număr (una este de fapt o revenire – Mihaela Mihai, altele trei sunt din SUA, una din Bulgaria, însă numele acestora nu au fost făcute publice), împreună cu sportivele care au continuitate la echipă, vor încerca să stabilească relaţii de joc, vor încerca acea omogenizare necesară pentru performanţă. Antrenorul Piperea va completa şi de această dată lotul cu junioare, de la echipa CSS Alexandria U-16, iar de această dată vom putea vorbi de junioare care au deja ceva experiență la nivel superior.

În stagiul centralizat de pregătire din această perioadă, antrenorul Mădălin Piperea are la disăoziţie cele patru sportive care au continuat la CS Baschet Teleorman din sezonul precedent – Shanita Arnold (SUA), Anca Şipoş, Alina Chivu, Crenguţa Teodorescu, plus pe cele cinci jucătoare nou-venite, Mihaela Mihai (revenire), alte trei sportive din SUA şi una din Bulgaria.

Campionatul Ligii naționale de baschet feminin (LNBF) începe în data de 27 septembrie a.c;, când alexăndrencele vor juca în deplasare la Cluj Napoca; în privința Cupei României, aceasta debutează pe 20 septembrie, competiție în care CS Baschet Teleorman va întâlni pe Olimpia CSU Brașov.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.