Politic

Cristi Barbu, preşedinte PDL Teleorman: “Ajunge cu mizeriile!”

De când Cristi Barbu a primit decizia de numire în funcţia de preşedinte interimar al PDL Teleorman, a fost o perioadă, aproape o lună de zile, destul de zbuciumată în interiorul partidului, se pare că apelurile noului preşedinte la unitate încep să prindă contur. Astfel, acesta a insistat în mai toate declaraţiile pe care le-a făcut în tot acest timp asupra necesităţii reformării fostului PDL şi a coagulării forţelor pentru atingerea obiectivelor noului PNL. Conform acestuia, “în momentul de faţă, în fostul PDL lucrurile au intrat pe făgaşul normal, tensiunile au fost aplanate, toţi membrii au înţeles că nu între noi trebuie să ne luptăm, ci cu adversarii politici”.

Referitor la declaraţiile pe care preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, le-a făcut despre opoziţia teleormăneană, în speţă, o cataloga ca fiind cel puţin dezorganizată, Cristi Barbu afirmă: “Profit de spaţiul pe care mi-l alocaţi pentru a-i transmite domnului Gâdea ca, înainte de a se uita în ograda noastră, să-şi vadă gunoiul din propria curte, dar ca s-o poată face, trebuie să-şi scoată paiul din ochi. Cred că este vremea să avem o politică civilizată, o politică a proiectelor pentru oameni şi nu una bazată pe atacuri şi jigniri. Va fi linia pe care voi încerca, împreună cu colegii din PNL, să mergem, pentru că… ajunge cu mizeriile”.

De asemenea, preşedintele interimar al PDL Teleorman a ţinut să lămurească şi acuzaţiile care i s-au adus în legătură cu existenţa sau nu a unui dosar penal: “Legat de faptul că unii m-au acuzat că sunt “penal”, da, am un dosar, dar nu de mită sau corupţie, ci îl am datorită luptei pe care am purtat-o cu Dinu Eduard pentru a reda cetăţenilor comunelor Suhaia şi Viişoara cea mai mare baltă naturală din România. Nu mi-au fost interzise drepturile de a candida şi de a fi ales!”.

3 Comments

  1. Domnul Cristi Barbu are dosar pentru faptul ca s-a luptat cu Dinu prin intermediul oamenilor”dupa care si-a luat mana cand au ajuns in instanta” pentru a recupera balta pentru a o vinde apoi lui IOAN NICOLAE,NICI UN CETATEAN NU INDRAZNESTE sa se apropie macar de acea balta.Mai mult,domnul Nicolae a preluat si Garla Iancului,colectand ilegal taxa de pescuit cu un profit anual de aprox.2 miliarde lei si cu investitie zero.Numai hoti si nenorociti!Domnule CRISTI BARBU,in schimbul facilitatilor acordate lui IOAN NICOLAE,poate aveti parte de o rezervare alaturi de acesta,pentru multi ani de aici innainte!!JIGODIILOR!!!!!!!!!

  2. Cel mai mizerabil partid, format din multi penali si puscàriabili.

  3. o mizerie de om,un tzepar,un taraan care s-a vazut la x6,dar inainte de asta s-a vazut primar ca printr-un miracol…..ce ne vorbeste acest analfabet de mizeriile politice cand el este una dintre ele,ce ne vorbeste el de corectitudine cand el este un penal,ce ne vorbeste el de mita,cand chiar el ia mita …. mai bine ramanea Nitulescu…ala era mai vagabond,ala era o adevarata curva politica!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.