Cristi Barbu preia funcția de secretar general adjunct al Guvernului

Cristi Barbu, secretar general adjunct al Partidului Național Liberal, preia una dintre cele mai importante funcții din Guvern, susțin surse liberale. Fostul co-președinte al PNL Teleorman și unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ludovic Orban va fi numit într-una dintre cele două funcții de secratar general adjunct al Guvernului.

Secretariatul General al Guvernului este instituție publică cu personalitate juridică, în subordinea prim-ministrului, condusă de un secretar general cu rang de ministru, ajutat de doi secretari generali adjuncți, înalți funcționari publici, numiți în condițiile legii.

Cristi Barbu a fost ales primar al comunei Suhaia pentru două mandate, începând cu anul 2008, președinte al PD-L Teleorman și, mai apoi, co-președinte al PNL Teleorman după unificarea celor două partide. Pasul în politica mare l-a făcut odată cu preluarea partidului de către Ludovic Orban, pe care Cristi Barbu l-a susținut necondiționat în toate demersurile inițiate. Începând cu luna iunie a anului 2017, Cristi Barbu deține una dintre funcțiile de secretar general adjunct al PNL, ocupându-se de activitatea de cancelarie şi patrimoniu.

La Suhaia, în timpul primului mandat de edil, Cristi Barbu s-a erijat într-un adevărat conducător al localității și a fost, tot timpul, alături de cetățenii care i-au încredințat conducerea Primăriei. Crearea unor condiții de trai mai bune, dar și numeroase activități derulate de Cristi Barbu în localitate i-au convins pe suhăieni să-i mai încredințeze un mandat de primar după finalizarea celui dintâi.

2 Comments

  1. pricop says:

    ilescu si dr gin ……ecolog stefanescu au furat sia u blatuit mult

  2. parvu mutu says:

    shica Mandolina poa sa-l ia la pupat si pe fostul sef PNL ,ACEL PAMPALAU CU DIPLOMA -ILIESCU PARNEGRU (vopsit)ce a dus spit .Rusi de Vede la disparitie .

Leave a Comment

*

code