Politic

Cristi Barbu: “După ce am reabilitat drumuri, care de zeci de ani au fost lăsate să se distrugă, acum, venim cu investiții în sănătate”

Sume importante vor fi alocate de Guvernul României pentru sistemul de sănătate din Teleorman, în perioada următoare. Anunțul a fost făcut de secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, care susține că, prin Programul “Reclădim România”, două unități medicale de importanță majoră pentru Teleorman vor beneficia de investiții importante. Este vorba, potrivit sursei citate, de Spitalul Județean de Urgență Alexandria, pentru care se va construi un corp nou, cu cinci etaje, dar și despre Spitalul Orășenesc Zimnicea, care va primi bani guveranmentali.

“Guvernul Orban nu oprește investițiile! Ba, dimpotrivă, promovează și dezvolta toate zonele țării. Aici intra si judetul Teleorman, care a fost ținut prea mulți ani în sărăcie. Programul “Reclădim România” include și Teleormanul, pentru care Guvernul Orban alocă sume importante de bani. Concret, dupa ce am reabilitat drumuri, care de zeci de ani au fost lăsate să se distrugă, acum, venim cu investiții în sanatate. La spitalul Județean de Urgență din Alexandria va fi construit un corp nou, modern și cu echipamente medicale de ultimă generație, cu 5 etaje, care va avea 72 de paturi. Nu doar Alexandria va beneficia de investiții în sănătate, și pentru Zimnicea au fost aprobați bani guvernamentali pentru spital. Mulțumesc pentru sprijin premierului Ludovic Orban, dar și colegilor din Guvern”, notează Cristi Barbu, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

One Comment

 1. #DILEMA

  Cristi Barbu, vorbești despre planuri ambiţioase pentru următorii ani?

  Iată o bombă PSDista!

  Dragi cetățeni,

  Mergem spre cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie…în 2040!

  Vă mai amintiți Congresul PSD din martie 2018?

  „Discursul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Congresul partidului, aplaudat la scenă deschisă a zugrăvit o Românie fabuloasă, viitor nod energetic şi de transport, cu trenuri de mare viteză, autostrăzi, educaţie şi sănătate”.

  Dar…totul în 2040, pentru cine va apuca măreaţa lume anunţată de Dragnea!

  Nu mai mergem?
  Ne-am oprit… păcat!
  Poate am fi fost fericiți!
  Phi, Phi…un vis frumos!

  Atunci, corul membrilor PSD fredonau “cu jale “ ….I haaaaave a dreeeeeeam!”
  Ulterior, Corul Filarmonicii ” CCR” a răspuns: Curtea Constituțională respinge, cu unanimitate de voturi, legea pentru elaborarea și actualizarea Strategiei naţionale pe termen lung “România 2040”.

  Vai, vai ce păcat, că visul s-a “înecat”…

  Până atunci, societatea românească trebuie să se lupte cu Minciunile, pe care PSD le produce zi de zi, fără a mai ţine cont de” biblia” programului de guvernare.

  Iată scenariul-bombă, care a răsturnat toate calculele, din 2016:
  1.Veorika Dăncilă: a schimbat garda şi a aruncăt la GUNOI „biblia” lui Dragnea?
  Au,au, au…
  2.Ciolacu: a șters legea” programul de guvernare” votată în Parlament, de pe site-ul PSD.
  Au,au,au…

  Dilema veche: Nimeni nu este mai presus de lege!

  Concluzie: sună bine scris pe hartie, în Constituția României, însă viața de zi cu zi, ne demonstrează că aceşti “nimeni” există, trăiesc bine etc.

  Întrebare civică: În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.