Politic

Crin Antonescu, la final de carieră politică

La evenimentul aniversar „PNL- 140 de ani de viziune, onoare şi patriotism”, prin care s-au celebrat 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, senatorul PNL de Teleorman Crin Antonescu şi-a luat adio de la colegii săi.

Fostul preşedinte al PNL a spus că este ultima dată când se adresează unei adunări liberale, după ce, la începutul anului, Crin Antonescu a anunţat că intenţionează să se retragă din viaţa politică după ce îşi termină actualul mandat de senator, pe cre i l-au încredinţat teleormănenii la alegerile parlamentare din 2012.

„Foarte probabil e ultima dată când mă adresez unei asemenea adunări liberale şi de aceea o fac cu tot sufletul, de aceea, nu am în spatele acestor cuvinte nici interese, nici aşteptări. În ţara memoriei scurte, care e din punct de vedere public România, PNL e sigura instituţie care a construit pe durată lungă, pentru că mereu a avut ca articulaţii aceste elite, câteva principii şi valori. Urarea mea la această vârstă e să aveţi în continuare puterea de a crede în aceste valori şi de a le servi, de a avea puterea de a apăra, prin vocaţia esenţială şi originară a PNL, democraţia, libertatea, prosperitatea în această ţară”, le-a spus Crin Antonescu celor prezenţi la eveniment. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.