Eveniment

Crește numărul teleormănenilor din centrele de carantină

După o perioadă în care numărul teleormănenilor cazați în centrele de carantină din județ s-a situat în jurul a o sută de persoane, de câteva ori scăzând chiar sub o sută, în utima săptămână numărul acestora a început să crească. Din primele date, printre persoanele care au intrat, în ultimele zile, în carantină, sunt teleormăneni care s-au întors, recent, din Germania, Anglia, Italia și Olanda.

180 de persoane erau cazate, duminică după-amiază, în centrele de carantină aflate în funcțiune la nivelul județului, potrivit raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), cu 10 mai multe decât în raportarea pentru ziua de sâmbătă. De asemenea, și numărul persoanelor pentru care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu a crescut, astfel că, dacă pentru ziua de sâmbătă, au fost raportate 301 persoane, duminică, numărul acestora a crescut la 316, conform datelor furnizate de CJCCI.

O veste bună vine, însă, de la unitatea medicală suport COVID din județ, unde 41 dintre teleormănenii confirmați cu COVID-19 și tratați la Spitalul Caritas au fost externați.

La nivelul județului Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, 101 teleormăneni au fost confirmați cu noul coronavirus.

“Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19”, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.