Politic

Costel Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: „PNL a asigurat locurile de muncă ale angajaților aflați în șomaj tehnic din cauza pandemiei”

Fonduri în sumă totală de peste 21.27 de milioane de lei au fost asigurate de Guvernul condus de Ludovic Orban, județului Teleorman, în perioada aprilie – noiembrie pentru plata indemnizațiilor de șomaj pentru lunile martie – octombrie, transmite Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului și candidatul PNL pentru Camera Deputaților. Liderul liberal mai spune și că, în prezent, din ce în ce mai puține firme din județ au nevoie de susținere din partea statului pentru plata ajutorului de șomaj, întrucât majoritatea angajaților și-au reluat activitatea.

„21.274.485 lei sunt fondurile totale asigurate de Guvernul Orban județului Teleorman în perioada aprilie – noiembrie pentru plata indemnizațiilor de șomaj pentru lunile martie – octombrie. La această dată, din ce în ce mai puține firme teleormănene au nevoie de susținere din partea statului pentru plata ajutorului de șomaj. Majoritatea angajaților și-au reluat activitatea. Suntem pe drumul cel bun!

Guvernul condus de Ludovic Orban a asigurat plata indemnizației de șomaj tehnic, ajutând angajatorii să facă față suspendării totale sau parțiale a activității pe perioada stării de urgență și apoi pe perioada stării de alertă, dar și angajații să își păstreze locurile de muncă în timpul în care firma nu a avut activitate.

PNL a fost singurul partid care și-a asumat guvernarea într-o perioadă de criză majoră, atât în sănătate, cât și pe plan economic. Guvernul Orban a luat măsurile corecte, cu toate riscurile, și tot ce a contat a fost salvarea sănătății și a locurilor de muncă ale oamenilor, indiferent că aceștia erau antreprenori sau angajați”este mesajul transmis de Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului și candidat PNL pentru Camera Deputaților.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.