Politic

Costel Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: „Împreună construim România de mâine”

Ministrul Lucrărilor publice, Ion Ștefan a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru alte trei obiective din Teleorman, investiții ce vor fi derulate prin Compania Națională de Investiții, transmite secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu. Potrivit demnitarului, este vorba despre extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apă din comuna Cervenia, extinderea sistemului public de alimentare cu apă din comuna Dobrotești și extinderea rețelei de alimentare cu apă din satul Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești -Vlașca.

„Guvernul Orban alocă fonduri pentru modernizarea și dezvoltarea localităților teleormănene. Sunt bucuros să aduc noi vești bune pentru Teleorman. Ministrul Ion Ștefan a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investiții prin Compania Națională de Investiții, la alte trei noi obiective din județul nostru. În Drăgănești-Vlașca, demarăm lucrările de reabilitare a Bisericii ”Sf. Nicolae” și de construire a unei anexe sociale și a unei clopotnițe. În comuna Dracea, începem construirea unui sediu de primărie și pornim lucrările de reabilitare, modernizare, dotare și extindere a Școlii Gimnaziale din satul Dracea.

Viitorul se arată promițător! Încă trei obiective din Teleorman vor primi în foarte scurt timp undă verde pentru demararea investițiilor. Este vorba de extinderea sistemului centralizat de alimentare cu apă din comuna Cervenia, de extinderea sistemului public de alimentare cu apă din comuna Dobrotești și de extinderea rețelei de alimentare cu apă din satul Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești -Vlașca.

PNL nu uită de nevoile nimănui! Împreună construim România de mâine și aducem prosperitatea și siguranța în casele românilor! Pe 6 decembrie este șansa noastră să continuăm programul de guvernare PNL”, susține Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului și candidat PNL pentru Camera Deputaților.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.