Politic

Cornel Bleajă a demisionat

Ioan DUMITRESCU

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Cornel Bleajă, a demisionat; e adevărat că Bleajă nu a demisionat de la Consiliul Judeţean, ci din Consiliul de administraţie al Muzeului Judeţean Teleorman.

Legea 311/2003, Legea muzeelor şi a colecţiilor publice spune: „În cadrul muzeelor şi al colecţiilor publice de drept public sunt organizate şi funcţionează consilii de administraţie, ca şi organe deliberative de conducere. În cadrul Muzeului Judeţean Teleorman funcţionează Consiliul de administraţie care este format din cinci membri: directorul serviciului patrimoniu, şeful serviciului financiar contabil administrativ ai Muzeului Judeţean şi doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Teleorman.

În data de 20 septembrie 2012 au fost desemnaţi ca reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Teleorman, Cornel Bleajă şi Emilian Vrăjitoarea. În data de 17 iulie 2014, Cornel Bleajă a demisionat din funcţia de membru în Consiliul de administraţie al Muzeului Judeţean. Drept pentru care se impune desemnarea unui alt reprezentant al Consiliului Judeţean în Consiliul de administrare al Muzeului Judeţean. Cum demisia este un act unilateral de voinţă, Cornel Bleajă a făcut ce a dorit: a demisionat dintr-o funcţie în care nu se regăseşte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.