Eveniment

Copaci căzuți și gospodării inundate, în Teleorman

Codul portocaliu de vreme rea sub care s-au aflat mai multe localități din Teleorman, în acestă seară, a lăsat în urma sa gospodării inundate și copaci căzuți pe carosabil, pentru îndepărtarea acestora fiind necesară intervenția autorităților.

Precipitațiile abundente, vijelia și grindina au condus la câteva situații la care autoritățile locale și pompierii militari intervin cu forțe și mijloace pentru restabilirea stării de normalitate, informează ISU Teleorman.

Astfel, potrivit sursei citate, în satul Drăghinești, comuna Gratia, sunt trei curți inundate, apa amenințând să intre în locuințe. Intervin, la fața locului, membrii SVSU Gratia și pompierii militari de la Detașamentul Videle cu un camion multifuncțional cu echipamente specifice pentru evacuarea apei.

De asemenea, pe DJ 504, între Alexandria și Lăceni, pe DN 51, în dreptul localității Poroschia, pe DN 6, pe raza localității Văceni și pe DJ 506, între localitățile Brânceni și Smârdioasa, pompierii militari împreună cu autoritățile locale intervin pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Mai sunt intervenții pentru îndepărtarea copacilor cazuți pe carosabil pe DN 5C, în localitatea Năsturelu, unde au căzut doi copaci,  pe DN 51 Brânceni – la Smârdioasa, un copac, și pe DJ 506, pe raza localității Cervenia, un copac.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.