Sport

Continuă înscrierile echipelor în campionatul judeţean – Trei locuri vacante în Liga a 5-a!

Mai sunt zece zile până la startul campionatelor fotbalistice ale ligilor 5 şi 6, dar seriile încă nu sunt complete. Cu toate că înscrierile au început de ceva timp, Liga a 5-a pare un eşalon tot mai greu accesibil pentru echipe,deşi multe vor să scape de “amatorismul” eşalonului trei. În acest sens, trebuie precizat faptul că până ieri după-amiază doar 26 de echipe au depus cererea de înscriere în campionat, din care una a confirmat că nu va juca în noul sezon (CS Izvoarele). Cât priveşte eventuala completare a seriilor până la numărul de 28 de echipe, cât permite regulamentul, secretarul AJF Teleorman s-a arătat rezervat că se va atinge acest număr. “Am vrea să avem cel puţin 26 de echipe, pentru a face două serii de 13, deoarece Izvoarele a anunţat că nu vrea să continue în Liga a 5-a”, a punctat Cătălin Cuşcă.

În privinţa Ligii a 6-a, situaţia la acest eşalon este mai delicată, deoarece până ieri abia se înscriseseră 14 echipe, cu cerere depusă la AJF, însă este de aşteptat ca numărul acesta să crească în ultima parte a înscrierilor. “Sperăm să facem trei serii, vom vedea şi în funcţie de numărul de echipe, însă este prematur să vorbim acum despre seriile la acest eşalon”, a punctat secretarul AJF Teleorman.

Acesta a precizat faptul că şedinţa cu echipele din Liga a 5-a, pentru care competitoarele din Liga a 6-a pot participa ca invitate, este posibil să se desfăşoare la începutul săptămânii viitoare, însă deocamdată nu s-a stabilit cu certitudine acest lucru.

Echipele înscrise până ieri în campionatul fotbalistic al Ligii a 5-a sunt următoarele: Viitorul Blejeşti, Recolta Sfinţeşti, Real Beuca, Voinţa Răsmireşti, Metalul Frăsinet, CS Vităneşti, Flacăra Călineşti, Gloria Merişani, Olimpia Dobroteşti, Petrolul Poeni, Atletic Orbeasca, Viitorul Buteşti, Tineretul Siliştea, Avântul Bragadiru, Victoria Lunca, Flacăra Liţa, Voinţa Salcia, CS Măldăieni, Steaua Spătărei, Gloria Frumoasa, FCM 2 Alexandria, ASC Seaca, CS Nanov, Progresul Nenciuleşti, Tineretul Suhaia, CS Izvoarele.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.