Eveniment

Continuă acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19 în zonele aglomerate din Teleorman

Timp de două săptămâni, începând de vineri, 3 iulie, sub coordonarea Instituției Prefectului, la nivelul județului sunt derulate acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, începând cu seara zilei de vineri, 3 iulie, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, politiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare, Direcției de Sănătate Publică, precum și de la Protectia Consumatorului verifică respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Numai duminică, 5 iulie, la nivelul județului Teleorman au fost verificate 44 de societăți comerciale, principalele obiective ale activităților fiind responsabilizarea și protejarea populației. În cadrul activităților preventive au fost legitimate peste 80 de persoane și au fost verificate în trafic peste 60 de autovehicule, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier și ai Autorității Rutiere Române.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6.000 de lei, pentru nerespectarea normelor privind ordinea publică, fără a fi identificate persoane care să ignore măsurile de protecție individuală.

Pe parcursul celor două săptămâni, peste 200 de efective vor acționa zilnic pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.