Eveniment

Continuă acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu Covid-19 în zonele aglomerate din Teleorman

Timp de două săptămâni, începând de vineri, 3 iulie, sub coordonarea Instituției Prefectului, la nivelul județului sunt derulate acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, începând cu seara zilei de vineri, 3 iulie, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, polițiști din cadrul I.P.J. Teleorman, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului, I.S.C.T.R. și A.R.R. desfășoară, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, parcuri, piețe, terase și zone de agrement.

În urma activităților desfășurate în perioada 10 – 11 iulie, la nivelul județului au fost legitimate peste 280 de persoane și controlate în trafic nu mai puțin de 40 de mijloace de transport persoane. De asemenea, au fost verificate 96 de obiective, în urma activităților fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000 de lei, pentru nerespectarea normelor privind ordinea publică și circulația pe drumurile publice, totodată fiind identificate două persoane care nu au nerespectat măsurile de protecție individuală.

Astfel de activități preventive vor fi desfășurate și în perioada imediat următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.