Consiliul Local Alexandria se întrunește în ședință de lucru/ Pe ordinea de zi, aprobarea unor impozite şi taxe locale pentru anul fiscal 2019

Aleşii locali alexăndreni se întrunesc în şedinţă ordinară vineri, 27 aprilie, printre proiectele de hotătâre trecute pe ordinea de zi a întâlnirii fiind și cele privind organizarea şi desfăşurarea Concursului “Cuvintele dor, tăcerea ucide” şi a concursului “Verde-Liber, Roşu-Stop”, precum şi a evenimentului  “Nunta de aur” 2018 prin acordarea unor premii şi diplome de fidelitate familiilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Totodată, aleșii locali alexăndreni vor supune dezbaterii și vor vota și proiectele de hotărâre cu privire la aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii “Construire împrejmuire incintă la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 în Municipiul Alexandria” şi pentru obiectivul de investiţii “Amenajare spaţii sociale temporare pentru situaţii de urgenţă (module – containere) în Municipiul Alexandria”.

Pe ordinea de zi a şedinţei de lucru mai sunt trecute, printre altele, şi proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea unor impozite şi taxe locale pentru anul fiscal 2019, precum şi proiectul de hotărâre cu privire la acordarea de înlesniri la plată contribuabililor persoane fizice din municipiul Alexandria. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code