Politic

Consiliul Judeţean Teleorman – “Epurarea” liberalului Bălan și înscăunarea pesedistului Bleajă

Eliberarea din funcții a li­be­ralilor continuă, se pare, cu și mai mare virulenţă, fără a se mai ţine seama de vreo paritate sau înţelegere, ca un fel de epu­rare, ajungându-se deja la ni­velul cel mai înalt, respectiv Con­si­liul Judeţean. După ce s-au făcut epurările în Consiliul local Alexandria, cei mai mulţi, res­pectiv 2 viceprimari, urmează Con­siliul Judeţean. Marţi va fi eliberat din funcţie cel mai longe­viv vicepreşedinte, liberalul Ilie Bălan, după 14 ani de mandat con­tinuu. Sigur, de fiecare dată man­datul a fost reluat în urma nego­cierilor dintre PSD şi PNL pentru constituirea majorităţii absolu­te în Consiliu. A fost o perioadă de timp în care liberalii lui Almăja­nu au făcut corp comun cu pese­diştii lui Dragnea. Acum însă, nu a mai rezistat nici o negociere, nici o înţelegere, nici nimic, afară şi atât. Odată cu ruperea USL-ui, nimic n-a mai contat. Toţi li­be­ralii din structurile politice ju­deţene, municipale, orăşeneşti şi comunale sunt înlocuiţi cu pesedişti sau, acolo unde este ca­zul, cu pepededişti. Ilie Bălan, vice­preşedintele de serviciu, va fi în­locuit marţi cu profesorul Cornel Bleajă, consilier judeţean de la PSD Zimnicea. (Gh.P.)

3 Comments

 1. NU-I NICI-O PROBLEMA. TELEORMANUL ORICUM ESTE AL PSD, AL LUI DRAGNEA. Teleormanul , Vasluil , Caras-SEVERIN , SUNT JUDETELE PSD-ului.

 2. Dat de ce judetul a fost liberalizat temei ca nu se va intamnnic fara urma de idei liberalle in economia judetului,ultimul din tara,*dar lipseste cu desavarsire*,acum vine in forta cu ideii socialiste, aducand 2o.ooo locuri de munca,din cele promise de PSD,nu stiu ,poate s-a specializat ulterior dl.vice in politici economice,sau trece postul la realizari in CV,fara a se intampla nimic ,nici bine ,nici rau, aici fiind locul *unde nu se intampla nimic,satem siguri de asta .

 3. ,,,,,DECI,,,,NENEA ILIE BALAN se intoarce iar la
  „”RULMENTU”” ? pentru ca de acolo i-am luat pe el,
  pe NEA COSTICA,care s-au inscris in PARTIDUL DEMOCRAT,
  duapa care A FUGIT la PNL dupa cativa ani,,,,si ar fi
  chiar RASU-PLANSU sa revina prin „”AMESTECARE” in
  partidul pe care l-a parasit ,,,,ce v -a sa zica cu
  proverbul care spune:
  „”NU SCUIPA IN FANTANA,CA NU STII CAND BEI APA DIN EA””
  CINSTE !,,,celor LOIALI AI UNUI SINGUR PARTID,,,,,
  DOAR EI SE POT NUMI ,,,,,OAMENI POLITICI RESPONSABILI,,
  RESTUL,,,,, se numesc,,,,,TRASEISTI POLITICI,,nu au
  ce cauta in POLITICA,,,,,AU DISTRUS ROMANIA !,,,,,,viata
  noastra a tuturor care este ,,,O MIZERIE,,,se datoreste
  nuamai lor si „”SMECHERASILOR POLITICI”” care au in
  conturi MILIARDE,,,,,,””DESTEAPTA-TE ROMANE !””,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.