Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Consiliul Judeţean a aprobat reabilitarea Drumului Judeţean 503 Drăgăneşti Vlaşca – lim. jud. Dâmboviţa

Două dintre cele trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de miercuri, 6 decembrie, fac referire la reabilitarea Drumul Judeţean 503, investiţie a cărei valoare se ridică la suma de 99 de milioane de lei.

În acest sens, cu unanimitate de voturi, aleşii judeţeni au adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea realizării proiectului ”Reabilitare DJ 503, Drăgănești Vlașca (DE 70) – lim. Jud. Dâmbovița, km. 38+838 – 87+313 (48,475 km.)” și a cheltuielilor necesare implementării, precum şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii județului Teleorman cu orașul Videle și comunele Drăgănești Vlașca, Botoroaga, Moșteni, Blejești, Purani, Siliștea, Poeni, în vederea realizării proiectului ”Reabilitare DJ 503, Drăgănești Vlașca (DE 70) – lim. Jud. Dâmbovița, km. 38+838 – 87+313 (48,475 km.)” și a Acordului de parteneriat.

“Al doilea şi al treilea proiect de hotărâre de pe ordinea de zi se referă la Drumul Judeţean 503, la reabilitarea acestui drum mai exact, şi ne trebuia o hotărâre de Consiliu Judeţean, un acord de parteneriat cu toate comunele care tranzitează DJ 503. Fiecare comună a iniţiat proiect de hotărâre şi a avut şedinţă de consiliu local pentru hotărâri de consiliu local ca şi parteneriat cu noi, Consiliul Judeţean Teleorman, şi, de asemenea, celălalt proiect de hotărâre s-a referit, în special, la populaţia din comunele respective pentru că în ghidul solicitantului trebuia să facem această menţiune printr-un proiect de hotărâre, transformat, ulterior, în hotărâre de Consiliu Judeţean”, a declarat preşedintele CJ Teleorman referitor la subiect.

Totodată, potrivit preşedintelui CJ Teleorman, valoarea investiţiei se ridică la suma de 99 de milioane de lei, iar în perioada următoare va fi semnat şi contractul de finanţare.

“Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 99 de milioane de lei, urmează ca în perioada următoare să fie semnat contractul de finanţare, noi sperăm ca în luna februarie, martie cel tarziu să semnăm contractul de finanţare, iar ulterior să demarăm procedura de licitaţie publică. Însă mai sunt nişte paşi de făcut, astfel că am trecut de analiza tehnico-fiunanciară pe acest drum judeţean, urmează ca şi la Consiliul de Dezvoltare Regională, care va avea loc pe data de 15 decembrie, la Argeş, să fie luate nişte decizii”, a mai spus Dănuţ Cristescu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code