Politic

Consiliul Judeţean a aprobat reabilitarea mai multor imobile din Teleorman

Carmen Dumitrescu

În cursul zilei de luni, 30 septembrie, consilierii judeţeni s-au întrunit în şedinţă ordinară pentru a soluţiona o parte dintre problemele generale pe care le întâmpină teleormănenii în această perioadă. La şedinţă au participat cea mai mare parte a consilierilor judeţeni, aceştia votând, în mod ordonat şi aproximativ în unanimitate, cele 17 proiecte de pe ordinea de zi. Cele mai multe dintre hotărâri au vizat fie reabilitarea unor tronsoane de drum, fie reabilitarea unor imobile din Alexandria, Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele, cu utilitate în domeniul medical. Mai mult, în cadrul aceleiaşi întâlniri a fost aprobat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea cheltuielilor ce constituie participarea Consiliului Judeţean Teleorman la finanţarea proiectului “Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă în Regiunea Sud Muntenia”, precum şi a activităţilor care vor fi efectuate pentru implementarea eficientă a proiectului.

Un alt punct important de pe ordinea de zi s-a referit la necesitatea rectificării bugetului propriu al judeţului Teleorman, pentru anul 2013, fiind necesare unele ajustări ale cheltuielilor, pe fondul unor chestiuni stringente în acest moment.

Şi, foarte important, consilierii judeţeni au luat în serios problema lipsei unui manager la Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, astfel că au aprobat proiectul de hotărâre pentru constituirea comisiei de soluţionare a contestaţiilor pentru concursul de management organizat în vederea încredinţării managementului acestei instituţii şi stabilirea calendarului de desfăşurare a concursului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.